Goed-Begin

De bezem door uw huis en administratie 

Hulp nodig met uw administratie en ruimte in uw huis, Goed-Begin , Helpt u daarbij.

Mag ik jou helpen met opruimen? Gewoon iets waar je niet aan toe komt, gewoonweg omdat je geen tijd hebt of geen overzicht. Zie je niet waar je moet beginnen of hoe je moet beginnen? Wil je de opruimklus niet alleen beginnen? Van uitstel komt meestal afstel!
Als professional organizer kom ik je graag helpen. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! De ervaring van ruimte en rust geven je een fijn gevoel van thuiskomen.
Ik help en begeleid je bij het ontspullen en opruimen van volle ruimtes! Hulp bij opruimen na verlies van een dierbare of bij een scheiding! Ik help ook in het geval van AD(H)D, Burn-out, Autisme of andere ziektes!
Wil je gewoon hulp omdat je zelf niet gestructureerd bent, hulp bij het ordenen van je administratie, het organiseren van je kasten, leren plannen van je agenda, ik help je om het weer in orde te krijgen en te houden.
Ik heb ervaring in de zorg en ervaring met administratir en wil deze ervaring graag met je delen.
Kun je hulp gebruiken? Stel het niet langer uit en stuur mij een bericht, voor het plannen van een gratis kennismakingsgesprek en het maken van een plan op basis van jouw wensen!
 

Professional Organizer

Een (professional) organizer is iemand die mensen begeleidt bij het scheppen van rust, structuur en ruimte.
Een professional organizer adviseert bij het op orde brengen van bijvoorbeeld de woning, de administratie of de werkplek.


Wat doet een Professional Organizer

Een professional organizer is in te huren in situaties waarin men last heeft van een heersende chaos of gebrek aan structuur, of bij gebrek aan tijd.
Organizers werken zowel bij particulieren als bij bedrijven. Zo geven zij begeleiding bij het ordenen van de woon- of werkomgeving, de administratie en het huishouden, maar ook begeleiden zij verhuizingen of ondersteunen zij personen met een lichamelijke beperking of bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, ADHD of dementie.

Administratie

Zoveel mappen in uw kast met administratie en andere papieren waar u gek van word ?
Ik kan u helpen met het uitzoeken en sorteren van uw papier werk en mappen.
Ook kan ik u helpen met uw administratie en begeleiden waar nodig.

Een opgeruimd huis

Heb je last van spullen om je heen voor zowel thuiswerk als wonen, en heb je geen idee waar je moet beginnen?
Dan is het fijn om iemand naast je te hebben die dat wel weet en die je kan helpen.
Ik hou van orde en rust en wil dit graag met je delen.
Na een vrijblijvend intakegesprek kijk ik waar voor jou de behoeften en wensen liggen, en maken we een plan.
We gaan samen plaats maken voor ruimte.

Zorg

Ik werk ook via WMO of PGB voor mensen met een aandoening zowel geestelijk als lichamelijk.

Hoarding

Heeft u problemen met spullen weggooien?
Ook hier help ik u bij met respect voor uw spullen.

Konmari

De opruimmethode van Marie Kondo bestaat uit drie delen, opruimen, weggooien en organiseren. Van een rommelige kast kan ik een mooi ingerichte kast maken met veel ruimte vanwege de speciale vouwmethode. Ruimte en overzicht!


BudgetCoach

Ik heb een opleiding gevolgd als schuldhulpverlener.
Omdat ik hier ook iets mee wilde doen, ben ik een opleiding gaan volgen om budgetcoach te worden.
Ook hier kan ik je in helpen.Goed Begin

Contact opnemen